Tegews Chic - "Bobi"

u Tegews Chic SF24206/86, "Bobi"

Omistaja: Jorma Rissanen

Kasvattaja: Torolf ja Stephanie Winquist, Ruotsi

Syntynyt: 6.2.1987, kuollut -98
HD-kuvaus: A2
Korkeus: ?
Väri: musta-valkoinen

Pentueita: 1997 - Skaidi Q-pentue: Skaidi Q-Roope, Skaidi Quack ja Skaidi Quick-Queen


Bobi oli erinomainen metsäpointteri: etenkin metsoseisonnoilla ominaisuudet olivat parhaimmillaan.

Koko elämänsä ajan todellinen herrasmies!


Bobin suku


Koetulokset

AVO 2 - 10.9.1992 KAME, Mainua


Näyttelytulos

SERT - KKK-HHS:n erikoisnäyttely Lapualla 18.9.1992
Tuomari: Riitta Lahtovaara
Kokonaiskuva erittäin hyvä, koko sopiva, kivekset normaalit. Mittasuhteiltaan ja sukupuolileimaltaan oikea uros. Pää kallo-osastaan oikea, kuono voisi olla voimakkaampi ja kuonon selkä koverampi. Oikea purenta. Riittävä kaula. Erinomainen selkä ja lantio. Ohuehko häntä. Hyvä rintakehä. Hyvin kulmautunut sekä edestä että takaa. Kauniit liikkeet. Temperamentikas luonne.
AVOI, AVK1, SA, PU, SERT, VSP


Koekertomukset

10.9.1992 KAME, Mainua

Tuomari Antero Seppälä

Chicin haku on pystypäistä ja metsämaastoon sopivanvauhtista, äänetöntä ja vetävälaukkaista. Hakukuvio on tuuleen nouseva ja laaja. Chic pitää hyvän yhteyden ohjaajaansa.
Ensimmäisen erän puolivälissä se saa vainun linnusta, menee tuulen alle ja ottaa seisonnan. Seisonta on etukorkea ja näyttävä. Ohjaajan ja tuomarin lähestyessä seisontaa, teeri karkottuu noin 40 metriä Chicin edestä. Chic on täysin rauhallinen linnun lähtiessä. Linnun karkottumisee on syynä jälkijoukko, joka huutelee ja metelöi taaempana. Viimeisessä erässään Chic ottaa seisonnan metsäniemekkeen nokassa. Ohjaajan antaessa luvan se etenee noin 25 metriä ja seisoo uudelleen. Ohjaajan ja ampujan lähestyessä metso siivittyy. Ammutaan. Chic on täysin rauhallinen. Ei pudotusta. Chic on hieno metsästyskoira ja saa AVO 2. palkinnon.

Bobin viimeinen saalis

Bobin viimeinen saalis